Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse tirsdag 9. mars: viken.no/kjelle-vgs

Går du i 10.klasse og er nysgjerrig på utdanningstilbudet på Kjelle vgs?

Viste du at hos oss kan du gå Vg3 Naturbruk studieforberedende? Eller at vi har forsterket tilbud på en rekke utdanningsprogram? Ta en titt på denne presentasjonen og finn ut mer om utdanningstilbudet vårt!

Klikk for stort bilde Tiril Lunaas  

 

Naturbruk og bygg- og anleggsteknikk

Vi tilbyr naturbruk, og hos oss kan du få studiekompetanse ved å ta Vg3 Naturbruk! Innen bygg- og anleggsteknikk kan du hos oss gå videre innen tømrerfaget eller anleggsgartnerfaget i Vg2.

Les mer om naturbruk

Les mer om bygg- og anleggsteknikk

Fleksibel yrkesopplæring

Vi tilbyr også fleksibel yrkesopplæring (forsterket tilbud) innen naturbruk, bygg- og anleggsteknikk, salg, service og reiseliv, teknologi og industrifag og restaurant- og matfag. Dette er for deg som vil ta utdanning, men tror fagbrev blir for vanskelig.

Les mer om fleksibel yrkesopplæring

 

Har du spørsmål

Hvis du har spørsmål, kan du sende oss en e-post eller ringe en av våre rådgivere. Vi synes det er veldig hyggelig å snakke med elever som har lyst til å søke hos oss, og gjerne foresatte som har spørsmål også.

Søknadsfrist

Fristen for å søke skoleplass er 1. mars. Fristen for søknad om fortrinnsrett 1. februar. Les mer på www.vilbli.no, og du søker på www.vigo.no. Rådgiver på ungdomsskolen du går på hjelper deg med søkingen.

Til toppen