Digital undervisning i uke 48

I uke 48 blir det digital undervisning for alle elevene på Kjelle videregående skole.

Jente som skriver på PC - Klikk for stort bildeElev-PC Janeb13/ Pixabay

Med to nye bekreftede smittetilfeller lørdag 21.november, er totalt fire koronasmittet ved Kjelle videregående skole. For å få mer oversikt over situasjonen velger skolen, i samarbeid med kommuneoverlegen, å innføre digital undervisning for alle elever i uke 48. Om det er elever som trenger å hente noe fra internatene, så er de bemannet mandag 23. mellom kl. 13-19. Ta kontakt med internatleder Siv Mona Holmøy på tlf 98001334.

Informasjon om karantene og annet finner du på fhi.no eller ved å ringe informasjonstelefon 815 55 015.

Ved andre spørsmål eller bestilling av testtime, tas kontakt med legevakten på telefon 116 117.