Aktuelt

Ny skurtresker i 2020

Med tidenes kornhøst i 2019 som bakteppe, kunne vi ved juletider i fjor glede elevene på naturbruk ved at vi skulle gå til innkjøp av ny skurtresker.

Rødt nivå

Etter Regjeringens pressekonferanse i dag, søndag 3. januar kl. 18.00 går alle videregående skoler over på rødt nivå.  

Nissetog

I tradisjonen tro har elevene ved Vg2 Hest- og hovslagerfaget hatt nissetog gjennom Bjørkelangen sentrum. Det var en pyntet og fin nissegjeng som kom ridende og kjørende forbi Kjelle videregående skole.    Fotograf: Karina Hoff  

Juleavslutning og oppstart på nyåret

Det er i samråd med kommuneoverlegen i Aurskog-Høland kommune besluttet å gjennomføre digital hjemmeundervisning for alle skolens elever de to siste skoledager før jul, dvs mandag 21. og tirsdag 22.desember. 

Juleforberedelser på Kjelle vgs

Julen nærmer seg og det er både skriving av julekort, julebakst, salg av julestjerner i Glasshuset og pynting rundt om på skolen. 

Prøveeksamen for elevene Vg2 Anleggsgartner og grøntanlegg

Elevene fra Vg2 anleggsgartner og grøntanlegg fikk tirsdag 8. desember prøve seg på prøveeksamen innen anleggsgartnerfaget.   

Går du i 10.klasse og er nysgjerrig på utdanningstilbudet på Kjelle vgs?

Viste du at hos oss kan du gå Vg3 Naturbruk studieforberedende? Eller at vi har forsterket tilbud på en rekke utdanningsprogram? Ta en titt på denne presentasjonen og finn ut mer om utdanningstilbudet vårt!

Oppdatert informasjon om koronasituasjonen, fredag 27. nov

Det er i samråd med kommuneoverlegen i Aurskog-Høland kommune besluttet å gjennomføre  digital hjemmeundervisning for alle skolens elever også mandag 30.november og tirsdag 1.desember.  Det er ikke registrert nye smittetilfeller ved skolen, og vi vil derfor fra og med onsdag 2.desember gå tilbake til fysisk undervisning slik denne ble gjennomført  fram til 20.november.   

Skolens bistandsprosjekt Tumaini

Kjelle videregående skole støtter Stiftelsen Tumaini som sitt bistandsprosjekt. Målet for Tumaini er å løfte et helt samfunn i byen Giribe i Kenya. 

Elevrådsarbeid i koronatid

Det er ikke lett å satse og få gjennomført prosjekter i elevrådsarbeidet i tiden vi er inne i. Men elevrådet er ved godt mot og holder fokuset på å ta vare å hverandre!  

Til toppen