Aktuelt

Oppdatert informasjon om koronasituasjonen, fredag 27. nov

Det er i samråd med kommuneoverlegen i Aurskog-Høland kommune besluttet å gjennomføre  digital hjemmeundervisning for alle skolens elever også mandag 30.november og tirsdag 1.desember.  Det er ikke registrert nye smittetilfeller ved skolen, og vi vil derfor fra og med onsdag 2.desember gå tilbake til fysisk undervisning slik denne ble gjennomført  fram til 20.november.   

Skolens bistandsprosjekt Tumaini

Kjelle videregående skole støtter Stiftelsen Tumaini som sitt bistandsprosjekt. Målet for Tumaini er å løfte et helt samfunn i byen Giribe i Kenya. 

Elevrådsarbeid i koronatid

Det er ikke lett å satse og få gjennomført prosjekter i elevrådsarbeidet i tiden vi er inne i. Men elevrådet er ved godt mot og holder fokuset på å ta vare å hverandre!  

Digital undervisning i uke 48

I uke 48 blir det digital undervisning for alle elevene på Kjelle videregående skole.     

Etableringen av aktivitetsområdet er i gang

Elevene ved Vg2 Anleggsgartnerfaget og Grøntanlegg - Fleksibel yrkesopplæring er i gang med et større prosjekt på Kjelle videregående skole. 

Glasshuset stenges i uke 46

Fra og med uke 46 stenger Glasshuset Butikk og Kafe for ordinære besøk av kunder og gjester grunnet koronasituasjonen. 

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Elevundersøkelsen

Det nærmer seg gjennomføring av elevundersøkelsen for skolens elever. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.     

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Til toppen