Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse tirsdag 9. mars: viken.no/kjelle-vgs

Aktuelt

Gapahuk- og vedproduksjon

Elevene ved grøntanlegg og Vg2 Anleggsgartner er på vei til å ferdigstille gapahuker!  

Kjelle videregående skole fortsetter på gult nivå etter vinterferien

Koronasituasjonen i Oslo og nærliggende kommuner har blitt vurdert i helga. Skolen har fått avklaring fra kommuneoverlegen i Aurskog-Høland kommune om at undervisningen kan fortsette på gult nivå mandag 1.3.  

Nysgjerrig på naturbruk?

Vi tilbyr Vg1 Naturbruk, og i Vg2 kan du både velge landbruk og gartnernæring, heste- og dyrefaget og anleggsgartner. I tillegg kan du få studiekompetanse ved å ta Vg3 Naturbruk! 

Nysgjerrig på bygg- og anleggsteknikk?

Vi tilbyr Vg1 bygg- og anleggsteknikk. I Vg2 kan du velge både tømrer og anleggsgartner! 

Vinterferie

Skolen er stengt i vinterferien. Viktige beskjeder kan sendes på epost; kjellevgs@viken.no. Epost vil bli sjekket hver dag.  

Nytt utdanningstilbud: Vg2 Anleggsgartner!

Fra skoleåret 2021-2022 kan du ta Vg2 Anleggsgartner på Kjelle videregående skole!   

Hobbykjelleren pusses opp!

Hobbykjelleren har i lang tid hatt behov for renovering. Som følge av smitteverntiltak ble det behov for praksis i mindre grupper for elevene ved Vg1 Bygg- og anleggsteknikk. Dermed kunne hobbykjelleren få et etterlengtet ansiktsløft og elevene en fin opplæringsarena!   

Vg3 i skole

De hadde fullført sin utdannelse og var klare for opplæringskontrakt i bedrift,  men koronasituasjon gjorde det vanskelig for restaurant og matfagelevene Tobias, Adel og Kristoffer. Et godt alternativ ble "Vg3 i skole" på Kjelle vgs. 

Avlysing av eksamen: – Eneste fornuftige å gjøre

– Det er bra at statsråden nå avklarer at det ikke blir skriftlig eksamen i år. Det er det eneste fornuftige å gjøre i et år der elevene har fått så ulikt grunnlag for å ta eksamen, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen.  

Miljøagenter

Elevene ved Vg3 Naturbruk (studieforberedende) har gått undercover som miljøagenter og kartlagt store deler av skolens håndtering av blant annet drivstoff, olje og farlige midler, samt undersøkt hvordan mattilbudet, innemiljø, ventilasjon og avtrekk og oppvarmingskilden er på skolen.

Til toppen