Aktuelt

Førstehjelpsdag

Fredag 25. september hadde elevene ved Vg1 og Vg2 Naturbruk førstehjelpsdag!    

Fornying ved parkeringsplass

Elevene ved Vg2 Anleggsgartnerfaget og Grøntanlegg - Fleksibel yrkesopplæring har gitt parkeringsplassen ved Glasshuset et ordentlig ansiktsløft. 

Pop-up butikk med produkter fra Restaurant og matfag!

Fredag 25. september skal elevene ved Restaurant og matfag, kjøkken og kantine ha pop-up butikk i Aurskog-Høland sin "stuttreiste" butikk på Amfisenteret på Bjørkelangen. Fotograf: Sigrun Marie Aaserud  

Bussjåfører ut i streik

Det er til tross for buss-streiken vanlig skole. Dersom du er forhindret fra å komme, må du gi beskjed til kontaktlærer. Partene kom ikke til enighet om ny bussbransjeavtale, og alle rutebussjåfører i Oslo og Viken er tatt ut i streik fra søndag morgen. Det rammer busstilbudet i hele fylket.        

Støping av plate

Den ene klassen på Vg1 Bygg- og anleggsteknikk har brukt de første skoleukene i høst på å støpe plate utenfor verkstedet. 

Restaurering av Kjellehytta

Et spennende prosjekt er i gang for elevene ved Vg2 Byggteknikk! I løpet av skoleåret vil Kjellehytta få et betydelig ansiktsløft!

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .  

Sesongåpning for Glasshuset

Tirsdag 1.september ble endelig dørene åpnet i Glasshuset. Fotograf: Karina Hoff  

Oppstart for elevene ved restaurant- og matfag, kjøkken og kantine.

Fra første skoledag er elevene ved Restaurant- og matfag, kjøkken og kantine i gang med å lage og servere lunsj og middag til skolens elever og medarbeidere.  Fotograf: Sigrun Marie Aaserud  

Vg2 Hest- og hovslagerfaget

Elevene ved vg2 Hest- og hovslagerfaget er i full gang med trening av hestene og vedlikeholdsarbeid i stall, uteområde og ridebane. Læring og praktisk arbeid går hånd i hånd på Kjelle videregående skole.  Fotograf: Elisabeth Haukeland  

Til toppen